Nyheder ⌟

Ny ejerstruktur for Garmin Round Denmark Race

Aarhus Internationale Sejlsportscenter ejer nu 100 procent af Garmin Round Denmark Race, da den tidligere medejer, Morten Brandt, har besluttet at forfølge andre veje.
28. juni 2024

Fra 2021 og frem har Garmin Round Denmark Race været en af de hårdeste udfordringer i de nordeuropæiske farvande, og siden begivenhedens start har ejerne været Morten Brandt og hans firma Shorthand ECM, Sailing Aarhus og Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Det tredelte ejerskab blev til to, da Sailing Aarhus og Aarhus Internationale Sejlsportscenter i december 2023 fusionerede under det fælles navn: Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Denne organisatoriske ændring igangsatte naturligt en proces, hvor det gav mening at gentænke strukturen og ejerskabet af begivenheden. Dette har resulteret i, at Aarhus Internationale Sejlsportscenter nu overtager driften af begivenheden fremover.

”Efter at have designet begivenheden tilbage i 2020, har det været en fornøjelse at arbejde med Sailing Aarhus, Aarhus Internationale Sejlsportscenter og Garmin. Jeg har lært meget af dette samarbejde, og fremtidige projekter vil drage fordel af disse indsigter. Jeg er glad for, at Aarhus Internationale Sejlsportscenter vil fortsætte det, vi startede i 2020, og jeg ønsker dem og deltagerne god vind fremover,” siger Morten Brandt.

”Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet med Morten Brandt, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden. Men vi er også glade for at kunne fortsætte med at organisere denne fantastiske begivenhed. Garmin Round Denmark Race er en af de hårdeste udfordringer i Nordeuropa, og vi har store ambitioner for løbet i partnerskab med Garmin,” siger Jon Koch Hansen, direktør for Aarhus Internationale Sejlsportscenter.