Nyheder ⌟

Aarhus Internationale Sejlsportscenters besætning udvides med stærke profiler

Sammenlægningen af Sailing Aarhus og Aarhus Internationale Sejlsportscenter har betydet nye krav og flere og nye opgaver for hele organisationen. Derfor er medarbejderstaben de seneste måneder blevet udvidet med nye ansigter med forskellige stærke profiler, som skal være med til at løfte os og imødekomme nye spændende udfordringer.
21. maj 2024

Her ses det samlede team med både velkendte og nye ansigter. Billedet er taget i forbindelse med en netop afholdt teamdag.

Henrik (Bagerste række nummer 2 fra venstre) er ny facility manager i en nyoprettet deltidsstilling og sørger for, at al det tekniske og praktiske – indvendigt og udvendigt – spiller på højeste niveau. 

Bjarke (Alleryderst til venstre) er vores nye kommunikationsmedarbejder på deltid og arbejder med vores sociale medier, skriver nyheder, producerer video, og hvad der ellers er behov for.

Line (Længst til venstre i forreste række) er ny salgs – og eventkoordinator i en nyoprettet fuldtidsstilling og skal styrke den kommercielle udlejning over for virksomheder samt støtte vores eventteam ved afvikling af små og store events i og ved huset. 

Vi glæder os over, at teamet er på plads nu og kigger fremad ud i horisonten mod nye spændende opgaver, events og arrangementer på vandet og til lands.