For virksomheder

Oplev Aarhus’ bedste beliggenhed

Er du på udkig efter det perfekte sted til jeres næste firma- eller kundearrangement? Her inviterer vi indenfor til møder, konferencer eller din næste fest.

Velkommen indenfor

Mere end et møde- og konferencested

Er du på udkig efter det perfekte sted til jeres næste firma- eller kundearrangement? Aarhus Internationale Sejlsportscenter tilbyder en unik oplevelse med møde- og konferencelokaler, der har en spektakulær udsigt over Aarhus Bugten. Her inviterer vi indenfor til møder, konferencer eller din næste fest.

Vores moderne faciliteter er designet til at imødekomme alle typer arrangementer, fra små, intime møder til større konferencer.

Hos os får du og dine gæster mulighed for at møde nogle af verdens bedste sejlere. Forestil dig at få indsigt i vejen til succes fra en OL- eller VM-medaljevinder, der kan inspirere og motivere dine medarbejdere og kunder.

Mødepakker

Pris ex. moms.

Sponsorpris*

Halvdagsmøde morgen - maks 4 timer

Kl. 09.00-13.00
Inkl. morgenforplejning og frokost

589 kr

Kontakt for info

Halvdagsmøde eftermiddag - maks 4 timer

Kl. 13.00-17.00
Inkl. frokost og eftermiddagsforplejning

589 kr

Kontakt for info

Dagsmøde

Kl. 09.00-17.00
Inkl. morgen, frokost og eftermiddagsforplejning

699 kr

Kontakt for info

Aftenmøde

Kl. 17.00-21.00
Inkl. aftenforplejning og sødt

589 kr

Kontakt for info

* Som sponsor hos Aarhus Internationale Sejlsportscenter drager du fordel af centerets faciliteter – Er du sponsor eller ønsker at høre mere, kontakt Jon på +45 27 14 18 02

Vil du booke dit næste møde hos os, så kontakt Line på:

Line Frese Bendtsen

Salgs -og event manager

line@aarhussejlsportscenter.dk

+4529925958

Forplejning

Morgen

Brød med smør, ost, pølse, marmelade, frugt og sødt
Kaffe, The, Juice

Frokost

Frokosttallerken med små anretninger eller sandwich
Vand, saft og sodavand

Eftermiddag

Frisk frugt og kage
Kaffe, te og vand

Aften

Tapastallerken med små anretninger og sødt
Vand, saft og sodavand

Inklusiv support og modtagelse ved ankomst, standard AV-udstyr og hjælp ved opstart. 
Kaffe, te og vand vil være tilgængeligt under mødet.

Møder med teambuilding og oplevelse

Få sejlsporten ind i blodet. Ønsker du at tilføje dit møde en ekstra dimension, tilbyder vi blandt andet teambuilding på havet med en tur i en rendyrket kapsejladsbåd. Derudover kan vi tilbyde en inspirerende fortælling om ”den danske model,” som gør Danmark til en af verdens mest vindende sejlsportsnationer. I kan også nyde en gåtur langs Aarhus Bugten, tage et friskt dyp i havet og derefter varme jer i vores sauna.

Vi tilbyder også en række spændende aktiviteter på vandet. Deltag i en kapsejlads, nyd en rolig sejltur langs kysten, test balancen på SUP-boards, eller tag et friskt dyp i havet og varm jer derefter i vores sauna

Aarhus Internationale Sejlsportscenter er stedet, hvor forretning og fornøjelse mødes. Kontakt os i dag for at planlægge dit næste arrangement og giv dine medarbejdere og kunder en oplevelse, de sent vil glemme.

Hos Aarhus Internationale Sejlsportscenter kan vores mødepakker altid skræddersyes efter dine specifikke behov og ønsker. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan tilpasse en løsning, der passer perfekt til dig.

Vi inviterer dig gerne til at komme forbi efter aftale for at se vores lokaler og nyde en kop kaffe med udsigt over havet. Kontakt os for at arrangere et besøg.

Line Frese Bendtsen

Salgs -og event manager

line@aarhussejlsportscenter.dk

+4529925958