Book arrangement

Kunne I tænke jer et lokale, hvor der er højt til loftet, havudsigt og garanti for saltvandsindsprøjtning, når I skal afholde jeres næste møde, kursus eller private arrangement?

Oplev Aarhus’
bedste beliggenhed

Unik lokation

Vi ligger på spidsen af Aarhus Ø med inspirerende nærmiljø og udsigt over Aarhusbugten, byen og skoven: En unik perle.

Fantastisk forplejning

Vi kan sammensætte jeres forplejning, lige som I ønsker. Lige fra lidt let og lækkert egnet til et kort møde til heldagsmøder med fuld forplejning.

1

Fleksible lokaler

Vi har mødelokaler, der passer til arrangementer fra 2 – 750 gæster. Det er også muligt at benytte flere af vores udendørs faciliteter.

Top IT-udstyr

Alle vores møderum er udstyret med topmoderne plug-and-play IT udstyr lige fra projektor, 100mb wi-fi, lyd/mikrofon anlæg – og det vi ikke har, kan vore dygtige samarbejdspartnere skræddersy til jer.

Nem parkering

Aarhus Ø er den bydel i Aarhus, med flest offentlige, betalings-p-pladser.
I kan nemt og bekvemt parkere ganske få meter fra os i de mange parkerings-huse der er i området, f.eks SHIPs eller Z-Husets parkeringskældre, hvorfra der kun er få meters gang til os.

Teambuilding

Hvis jeres dag skal indeholde en energi-booster ligger der flere spændende muligheder for teambuilding lige fra matchrace i højpotente kapsejladsbåde til sejlads i bevaringsværdige, gamle træskibe.

For virksomheder

Møde-, konference- og festlokaler

Er du på udkig efter det perfekte sted til jeres næste firma- eller kundearrangement? Aarhus Internationale Sejlsportscenter tilbyder en unik oplevelse med møde- og konferencelokaler, der har en spektakulær udsigt over Aarhus Bugten. Her inviterer vi indenfor til møder, konferencer eller din næste fest.

For private

Hold din fest med havudsigt

Er du på udkig efter det perfekte sted til din næste fest? Aarhus Internationale Sejlsportscenter tilbyder en unik og inspirerende ramme for din begivenhed, med en betagende udsigt over Aarhus Bugten.

Mulighederne er mange

Ring for at få en fremvisning, tilbud eller kaffemøde og lad os sammensætte et forslag, der passer lige præcis til jeres behov.

Line Frese Bendtsen

Salgs -og event manager

line@aarhussejlsportscenter.dk

+4529925958