Events ⌟

Sup Around Aarhus

Sup Around Aarhus 2024 – et hyggeligt SUP-event fra Aarhusbugten gennem byens kanaler

31. august 2024

Kl. 11:00

På græsset ved Aarhus Sejlklubs Ungdomsjollehus

Om eventet

Sailing Aarhus inviterer nye som øvede SUP’ere med på en sjov og social Stand-Up-Paddle-event fra det livlige Aarhus Ø, Aarhusbugten, via lystbådehavnen og gennem byens kanaler og bassiner. Er du til stemningsfulde vandoplevelser i selskab med venner og nye bekendtskaber, er SUP Around Aarhus lige noget for dig. Du vil enten komme ud på en lang rute på 6 km eller en mindre lang rute på 4 km.
Det er op til dig selv!

SUPaarhus hjælper med opvarmning og guiding på rute. Tak til vores samarbejdspartner: SUPAarhus.

Alle kan deltage

Alle kan deltage uanset niveau – du skal blot medbringe board, redningsvest og godt humør. Der er ikke tale om en kapsejlads, men et hyggeligt arrangement, hvor fællesskabet har topprioritet. Når dine paddle-arme er ømme efter at have tilbagelagt ruten, disker vi op med molepølser og runder af med udtrækning af fede lodtrækningspræmier blandt alle deltagere.
… og der er præmie for bedste udklædte!

Pris

Det koster 199 kr. at deltage i SUP Around Aarhus, hvilket dækker over startnummer, overraskelser på ruten, grillpølse og forfriskninger når du kommer i mål samt præmier fra forretninger i lokalområdet.

Praktisk info

Check-in
SUP Around Aarhus 2024 finder sted lørdag den 31. august 2024 kl. 11.00, med check-in fra kl. 10.00, på græsset ved Aarhus Sejlklubs Ungdomsjollehus, der ligger ved siden af Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Program:
Fra kl. 10.00 – Check-in på græsset ved Aarhus Sejlklubs Ungdomsjollehus (lige ved siden af Aarhus Internationale Sejlsportscenter)
Kl. 10.40 – Opvarmning
Kl. 10.55 – Klar på vandet
Kl. 11.00 – Turen skydes igang
Fra kl. 12.00 – Grillpølser og brød, samt kåringer og præmieuddeling på terassen
Kl. 14.00-ish – Tak for i dag!

OBS. Vi tager forbehold for ændring af ruten som følge af vind- og vejrforhold samt havneindløb. Dette vil I blive briefet om på orienteringsmødet inden start.

Oversigtskort

Kommer snart …

%

Tilbage til oversigten